Vi har brug for din e-mail - vind gavekort

Mange medlemmer har allerede givet os deres e-mail. Gør det samme og få direkte besked, når der er nyt i din postkasse på pjdpension.dk. Du deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort på 400 kr. til gavekortet.dk.

Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger anvender primært digital kommunikation både for at forbedre kundeoplevelsen og for at holde vores omkostninger så lave som mulige.

Derfor har vi brug for din e-mail-adresse og/eller mobilnummer - og en tilladelse til at kontakte dig med nyt om din pensionsordning, herunder omkring rådgivning om din pensionsordning.

Har vi din e-mail-adresse og/eller dit mobilnummer, får du direkte besked, når der er nyt i din postkasse på pjdpension.dk

Du kan til en hver tid trække dit samtykke tilbage.

Send din e-mail til os nu, så deltager du automatisk i lodtrækningen om et gavekort på 400 kr. til gavekortet.dk. Når du sender din e-mail, accepterer du samtidig konkurrencevilkårene.

Sæt kryds
Sæt kryds
Sæt kryds
Sæt kryds
Sæt kryds
Adressebeskyttelse
Felter med   skal udfyldes
Du kan trygt skrive dit cpr-nummer og din e-mail - de data, du sender fra denne side, er krypterede og kan ikke ses af andre end Sampension Administration A/S, som administrerer Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger.